Fietsen

Nergens vind u zulke goede fietsen als hier (nieuwe aluminium fietsen met 7 versnellingen). En nergens vind u zoveel verschillende fietsroutes als hier. De fietsroutes liggen op schrift klaar voor u bij de receptie. Wij hebben met veel zorg de mooiste fietsroutes samengesteld. Zij het via de knooppunten of de door ons beschreven hele bijzondere route's: De mooiste plekjes van Twente gaat u gegarandeerd zien!

Het gebruik van de fietsen is natuurlijk inbegrepen in uw arrangement.

Mocht u gebruik willen maken van een E-bike dan staan er gloednieuwe Batavus E-bikes met een reusachtig bereik voor u klaar tegen een meerprijs van € 19,50 per dag.
 


Lounge

Een lekker glas wijn..... een boek lezen..... een spelletje doen.....
of gewoon gezellig anderen ontmoeten.
De lounge is het gezellige trefpunt van ons hotel!


Toscaans zwembad

Het toscaanse zwembad vindt u op de begane grond.
Het bad meet 4 x 10 meter, het is 1,40 meter diep en de temperatuur is een heerlijke 29 graden. Het gebruik van het zwembad is gratis.


Sauna en solarium

Na een dag fietsen of wandelen is het heerlijk ontspannen in onze sauna. Privé te boeken voor een gering bedrag. Mocht de dag niet zo zonnig geweest zijn als u hoopte, beschikken wij natuurlijk ook over een solarium.


Zonneweide

Aan de achterzijde van het hotel vindt u een groot gazon waar u heerlijk kunt ontspannen op onze ligstoelen en picknicktafels. Door de ligging geniet u hier extra lang van de zon en omdat u naast het zwembad ligt is een verfrissende duik altijd dichtbij.